Vi söker servicesnickare!

Vill du jobba med service, där kommunikation, servicekänsla och relationer kommer först? Vill du jobba i en atmosfär där vi värdesätter att personalen ska ha rätt förutsättningar med fina servicebilar, rätt utbildning och tydlig information. Vår organisation växer och nu söker vi fler servicesnickare!

Vad vi gör och värderar

Vi vet att det våra kunder uppskattar mer än något annat är att vi är duktiga på att kommunicera. Att vi är tydliga och lyhörda. Att vi förstår att allting blir så mycket enklare när man har ett bra samtal. Att vi inte bara snackar utan faktiskt kommunicerar, på riktigt.

Beslutsvägarna är korta och vi är noggranna med att hålla tider. Varje anställd tar själv ett stort ansvar för projektens fortskridande. Vi håller vad vi lovar och vi lever som vi lär. Vi är hela och rena, vi håller ordning och reda och vi lämnar inte förrän det är städat och klart.

Tvåtumfyra är ett fristående bolag i Buildakoncernen, en innovativ koncern med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet. Våra kunder är kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare.

Arbetsspecifikation

Som servicesnickare hos oss kommer du att få arbeta med många olika typer av byggprojekt. I ditt vardagliga arbete ansvarar du för direkta kundkontakter, så vi söker dig som har hög servicekänsla, kan arbeta självständigt med hög yrkeskunskap och laganda. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för bygg, vi utgår från att du värderar de möjligheter som ett eget ansvar i byggprocessen ger dig och vi ser helst att du har yrkesbevis sedan tidigare. Du kommer att ha tillgång till servicebil och utgår normalt ifrån hemmet, så minst B-körkort är ett krav.

Förmåner / Praktisk information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Det är viktigt för oss att allting fungerar för dig, så vi tillhandahåller mobiltelefon, verktyg och servicebil. I anställningen har du lön efter överenskommelse, friskvårdsbidrag och goda förmåner. Vi jobbar kontinuerligt med att vår personal har rätt utbildning och kunskap. Vi har regelbundna möten för våra medarbetare för att skapa struktur, god sammanhållning och gemenskap.

Om oss

Tvåtumfyra är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad och inredningssnickeri i Storgöteborg. Fokus ligger på kundens behov. Målet är att skapa goda och långa relationer med kunder och leverantörer samt att leverera ekonomiskt, förvaltningstekniskt och estetiskt hållbara lösningar. Tvåtumfyra är en del av en innovativ koncern med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom el finns bolag inom bygg, VVS, mark och anläggning, byggsmide, ventilation och fastighetstjänster.

Välkommen att skicka några rader om dig själv och dina tidigare erfarenheter i branschen till oss. Vi tittar igenom ansökningarna och anställer löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Telefon: 031- 383 48 48
E-mail: ansokan@tvatumfyra.se

Dela gärna denna annons i sociala medier!