Varför vi har ett eget snickeri.

På Tvåtumfyra drivs vi av övertygelsen om att ett gott hantverk skall göra oss till ett framgångsrikt företag som kunderna gärna vänder sig till. Om du besöker olika byggbolags hemsidor står det ofta ord som ”Rätt kvalité till rätt pris i rätt tid” – vilket är toppen. Men är inte detta givet? Att vi som levererar byggtjänster vet vad vi håller på med och håller det vi lovar? Vi å andra sidan vill lyfta fram kommunikation, ordning och reda, hel och ren samt städat och klart på vår hemsida. Även detta torde vara självklarheter i byggbranschen 2018.

Men helt ärligt är det ju inte ord på hemsidor som avgör om vi eller någon av våra branschkollegor uppfattas som en bra och kompetent entreprenör. Det avgörs i det vi faktiskt levererar och hur vi bemöter våra kunder där ute i verkligheten.

Hur kommer då vårt snickeri in i bilden? Jo, det är garanten för att påvisa att vi verkligen har en passion för hantverket, materialen och slutresultatet. Snickeriet ger oss fantastiska förutsättningar att kunna möta kundernas önskemål i stort och smått. Det kan handla om att restaurera gamla fönster och dörrar eller bygga helt nya restauranginredningar. Via snickeriet kan vi alltid leverera rätt profil till den där sista fotlisten som slutade säljas för fyrtio år sedan i det där gamla huset. Vi vet att det uppskattas av våra kunder.

Klarar vi allt då? Ja, nästan, men inte på egen hand! Till vår hjälp har vi ett omfattande nätverk av specialister inom alla tänkbara områden. När vi stöter på patrull i ett uppdrag så kan jag garantera att vi känner någon som känner någon som vet hur man löser den där otroligt ovanliga och specifika detaljen. Det är en helt fantastisk känsla att få arbeta med dessa fullblodsproffs som vi har i vår närhet.

Att dessutom ha kontoret vägg i vägg med snickeriet gör att vi som utgår från kontoret alltid har nära till vår kärnverksamhet. Givetvis tar vi även alla besökare på en rundtur i snickeriet och jag brukar alltid observera hur vår gäst tar ett djupt andetag och insuper doften av virket. Då är det omöjligt att hålla tillbaka leendet och minnet från träslöjden.

Följ gärna @tvatumfyra_ab på Instagram så får du se vad det är vi gör på dagarna.

Vår inredningssnickare Victor arbetar med restaurering av en port från sent 1800-tal.

Samuel Lindén VD på Tvåtumfyra oktober 2018

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen