skip to Main Content

Är du vår nya kollega?

Vi letar ständigt efter vår nästa kompetenta medarbetare att stärka vårt team med, vare sig du är hantverkare, projektledare eller intresserad av byggbranschen i stort. Läs mer om oss här och verkar det som att Tvåtumfyra skulle kunna vara en arbetsplats för dig, tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Besök oss gärna på Linkedin där vi löpande uppdaterar om våra pågående projekt eller Instagram för att se bilder från vår vardag.

Sociala Medier:

Om oss

Tvåtumfyra är en av de ledande aktörerna inom byggservice-, entreprenad, fönsterrenovering och inredningssnickeri i Storgöteborg. Fokus ligger alltid på kundens behov. Målet är att skapa goda och långa relationer med kunder och leverantörer, samt att leverera ekonomiskt, förvaltningstekniskt och estetiskt hållbara lösningar. Våra kunder är kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare runt om i Göteborgsregionen. Tvåtumfyra är en del av den innovativa Buildakoncernen som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom bygg finns bolag inom el, VVS, byggsmide, ventilation, hissteknik och fastighetstjänster.

Välkommen att skicka några rader om dig själv och dina tidigare erfarenheter inom branschen till oss. Vi tittar igenom ansökningarna och anställer löpande, så det är bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Telefon: 031- 383 48 48
E-mail: ansokan@tvatumfyra.se

Dela gärna denna annons i sociala medier!

[addtoany]

’Uppdragsansvarig snickare, Tvåtumfyra

Tvåtumfyra grundades 1998. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad, fönsterrenovering och inredningssnickeri i Storgöteborg. Vi vill inspirera kunder och leverantörer till ett kreativt samarbete och våra beställare återfinns i offentliga organisationer och bolag, kommersiella fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.

Våra kärnvärden är Kommunikation, Innovation och Glädje. Värdena genomsyrar allt vi tar oss för. Vi vet att kreativitet, yrkesstolthet och trivsel hör tätt ihop. Vi är noga med att kommunicera när vi kommer och går, vad vi ska göra och hur projektet fortgår. Vi håller vad vi lovar och vi lever som vi lär. Vi är hela och rena. Vi håller ordning och reda och vi lämnar inte förrän det är städat och klart.

Tvåtumfyra ingår i Buildakoncernen. Genom branschkollegorna har vi och våra beställare unik tillgång till kunskap om fastigheter före, under och efter byggprocessen.

Om tjänsten

Tjänsten som uppdragsansvarig snickare är för dig som har fem-tio års erfarenhet som snickare och som under de sista åren mött ett ökande förtroende från arbetsgivare, kollegor och beställare. Du vill ha ett tydligare ansvar, framförallt i relationen med beställaren, och växa i rollen som snickare. Hos oss får du utvecklas i en trygg och prestigelös miljö samtidigt kraven på yrkesskicklighet är höga och kommunikativ förmåga är höga.

Som snickare hos oss arbetar du med material och verktyg av hög kvalitet och vi värnar om din kompetensutveckling. Du får en fullutrustad servicebil och du utgår från hemmet. Vi erbjuder friskvård, sjukvårdsförsäkring, extra pensionsavsättningar och många gemensamma aktiviteter i anslutning till eller efter arbetstid.

I Buildakoncernen har vi systerbolag inom VVS, el, ventilation, fastighetsskötsel, smide, brandskydd och tillgänglighet vilket gör att du inte bara har kollegor på Tvåtumfyra utan du även kommer att ingå i en större gemenskap.

Om dig

Vi söker dig som är social, nyfiken, påhittig och vill arbeta för en god laganda. När du representerar Tvåtumfyra i kundkontakter och på byggarbetsplatser är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och har en glad grundton även när det kärvar.

Många av våra beställare ansvarar för fastigheter med unika och omfattande värden. Har du intresse för kulturhistoria och formgivning är det särskilt intressant för oss. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Ansökan

Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om din yrkes- och utbildningsbakgrund samt det du tänker att en blivande arbetsgivare vill veta om dig. Vi är särskilt nyfikna på din bild av hur en välfungerande relation mellan beställare och dig ser ut. Komplettera din ansökan med en meritlista där dina yrkeserfarenheter, utbildningar och fortbildningar framgår.

Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: ansokan@tvatumfyra.se. Skriv Ansökan, Uppdragsansvarig snickare i ärenderanden.

För mer information om tjänsten kontakta VD Markus Leufkens 0708-830519

 

’Projektledare, Tvåtumfyra

Är du vår nya Projektledare? Vill du arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som bygger på innovation, glädje och klok kommunikation? Vi söker nu efter dig som är driven, har god kunskap om hela byggprocessen och en god blick för lösningar präglade av kvalitet och hållbarhet.

Tvåtumfyra Byggnads AB

Tvåtumfyra grundades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn som en pålitlig och lösningsorienterad följeslagare i små till större byggprojekt. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad och fönsterrenovering i Storgöteborg. Vår ambition är att vara den självklara partnern och vi vill inspirera våra kunder och leverantörer i ett kreativt och transparent samarbete.

Tvåtumfyra ansvarar för hela resan, från projektstart till att projektet står färdigt. Vi arbetar med de vanligaste entreprenadformerna på marknaden och vi har omfattande erfarenhet av samverkansentreprenader. Våra kunder finns i offentlig, kommunal och kommersiell verksamhet, och vi har stor erfarenhet av att driva projekt i nära kontakt med kundens brukare, som hyresgäster, medborgare och affärsidkare.

Som Projektledare ansvarar du för hela resa från första kontakt med kund till att projekten är realiserade. Du jobbar operativt i entreprenaderna och med utveckling av goda affärsrelationer. Tillsammans med projektledare, projektadministratörer och snickare tillser du återkommande nöjda kunder.

Tvåtumfyras kärnvärden, kommunikation, innovation och glädje, ska genomsyra allt vi tar oss för. Vi månar om god och konstruktiv dialog från idéfas, projektering, anbud, upphandling och vidare till byggperiod, färdigt projekt och utvärdering. Tvåtumfyra är noga med att kommunicera när vi kommer, när vi går, vad vi ska göra och hur projektet framskrider. Vi håller vad vi lovar och vi lever som vi lär. Vi är hela och rena, håller ordning och reda och vi lämnar inte förrän det är städat och klart.

Personalen är viktigast. Vi vet att nöjda medarbetare upplever att de hör hemma på arbetsplatsen, att de behövs och att de känner sig stimulerade. Vi vet att samspelet mellan eget ansvar och kollegial tillit skapar de bästa förutsättningarna för den goda och sunda affärsverksamheten.

Vem är du?

Du har en mogen idé om ledarskap, affärsmässighet och engagemang. Som ledare är du en god förebild, kommunikativ och motiverande. Du vet hur du bidrar till och upprätthåller en god laganda. När du kommer till oss har du med dig ett befintligt nätverk och du har förmåga att med en utforskande blick stiga in i vår krets och bygga nya kontakter. På Tvåtumfyra arbetar idag både ledare som började som hantverkare och ledare som är ingenjörer; du kan ha någon av dessa bakgrunder men du ska minst ha erfarenhet som platschef eller motsvarande. Uppdrag som arbetsledare/projektleldare med personalansvar och ekonomiskt ansvar är starkt meriterande.

I dessa tider

På några månader har förutsättningarna för vardag och yrkesliv i vår storstadsregion omskapats. Tvåtumfyra kan blicka långt in i framtiden samtidigt som vi ser att vår tids ledord som flexibilitet, snabba förändringar och anpassning fylls med innehåll på ett helt nytt sätt. Tvåtumfyra har alltid vinnlagt sig om att ligga i byggbranschens framkant, både vad gäller organisation och arbetssätt samtidigt som vi vårdar hantverkets kärna. Det är därför av stort värde för oss att vår nya projektledare är digitalt nyfiken, har en bärkraftig bild av byggbranschens utveckling och uppskattar det utrymme för utveckling av processer och organisation som dessa tider ger oss.

Din ansökan

Vi tar emot din ansökan via epost. Din ansökan består av två dokument, ett CV där du anger tidigare uppdragsgivare och kort beskriver uppdraget samt ett personligt brev. I brevet berättar du om din bild av ledarskap i vår bransch och vilka faktorer som motiverar dig i din yrkesvardag. Har du frågor om tjänsten eller vill stämma av dina meriter, är du varmt välkommen att höra av dig.

Välkommen med din ansökan via epost adressen nedan:

ansokan@tvatumfyra.se

För mer information om tjänsten kontakta VD Markus Leufkens 0708-830519

Back To Top