Är du vår nya kollega?

Vår organisation växer och vi letar ständigt efter vår nästa kompetenta medarbetare att stärka vårt team med, vare sig du är hantverkare, projektledare eller intresserad av byggbranschen i stort. Läs mer om oss här och verkar det som att Tvåtumfyra skulle kunna vara en arbetsplats för dig, tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Besök oss gärna på Linkedin där vi löpande uppdaterar om våra pågående projekt eller Instagram för att se bilder från vår vardag.

Sociala Medier:

Om oss

Tvåtumfyra är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad och inredningssnickeri i Storgöteborg. Fokus ligger alltid på kundens behov. Målet är att skapa goda och långa relationer med kunder och leverantörer, samt att leverera ekonomiskt, förvaltningstekniskt och estetiskt hållbara lösningar. Våra kunder är kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare runt om i Göteborgsregionen. Tvåtumfyra är en del av den innovativa Buildakoncernen med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom bygg finns bolag inom el, VVS, byggsmide, ventilation, hissteknik och fastighetstjänster.

Välkommen att skicka några rader om dig själv och dina tidigare erfarenheter inom branschen till oss. Vi tittar igenom ansökningarna och anställer löpande, så det är bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Telefon: 031- 383 48 48
E-mail: ansokan@tvatumfyra.se

Dela gärna denna annons i sociala medier!

[addtoany]