Är du vår nya kollega?

Vår organisation växer och vi letar ständigt efter vår nästa kompetenta medarbetare att stärka vårt team med, vare sig du är hantverkare, projektledare eller intresserad av byggbranschen i stort. Läs mer om oss här och verkar det som att Tvåtumfyra skulle kunna vara en arbetsplats för dig, tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Besök oss gärna på Linkedin där vi löpande uppdaterar om våra pågående projekt eller Instagram för att se bilder från vår vardag.

Sociala Medier:

Om oss

Tvåtumfyra är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad och inredningssnickeri i Storgöteborg. Fokus ligger alltid på kundens behov. Målet är att skapa goda och långa relationer med kunder och leverantörer, samt att leverera ekonomiskt, förvaltningstekniskt och estetiskt hållbara lösningar. Våra kunder är kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare runt om i Göteborgsregionen. Tvåtumfyra är en del av den innovativa Buildakoncernen med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet, där det förutom bygg finns bolag inom el, VVS, byggsmide, ventilation, hissteknik och fastighetstjänster.

Välkommen att skicka några rader om dig själv och dina tidigare erfarenheter inom branschen till oss. Vi tittar igenom ansökningarna och anställer löpande, så det är bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Telefon: 031- 383 48 48
E-mail: ansokan@tvatumfyra.se

Dela gärna denna annons i sociala medier!

[addtoany]

’Avdelningschef Entreprenad, Tvåtumfyra

 

Tjena!

 

Är du vår nya avdelningschef? Vill du arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som bygger på innovation, glädje och klok kommunikation? Under sommarhalvåret säger vi hejdå till en av våra mångåriga nyckelspelare och vi söker nu efter dig som är driven, har välgrundad kunskap om hela byggprocessen och en god blick för lösningar präglade av kvalitet och hållbarhet.

 

Tvåtumfyra Byggnads AB

 

Tvåtumfyra grundades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn som en pålitlig och lösningsorienterad följeslagare i små till större byggprojekt. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad och fönsterrenovering i Storgöteborg. Vår ambition är att vara den självklara partnern och vi vill inspirera våra kunder och leverantörer i ett kreativt och transparent samarbete.

 

Tvåtumfyra Entreprenadavdelning ansvarar för hela resan, från projektstart till att projektet står färdigt. Vi arbetar med de vanligaste entreprenadformerna på marknaden och vi har omfattande erfarenhet av samverkansentreprenader. Våra kunder finns i offentlig, kommunal och kommersiell verksamhet, och vi har stor erfarenhet av att driva projekt i nära kontakt med kundens brukare, som hyresgäster, medborgare och affärsidkare.

 

Som Avdelningschef på Tvåtumfyras entreprenadavdelning ansvarar du för entreprenadernas hela resa från projektstart till att projekten är realiserade. Du jobbar operativt i entreprenaderna och strategiskt med utveckling av goda affärsrelationer. Tillsammans med avdelningens projektledare, förmän och snickare tillser du återkommande nöjda kunder. I Tvåtumfyras ledningsgrupp kan du påverka bolagets innovativa utveckling.

 

Tvåtumfyras kärnvärden, kommunikation, innovation och glädje, ska genomsyra allt vi tar oss för. Vi månar om god och konstruktiv dialog från idéfas, projektering, anbud, upphandling och vidare till byggperiod, färdigt projekt och utvärdering. Tvåtumfyra är noga med att kommunicera när vi kommer, när vi går, vad vi ska göra och hur projektet framskrider. Vi håller vad vi lovar och vi lever som vi lär. Vi är hela och rena, håller ordning och reda och vi lämnar inte förrän det är städat och klart.

 

Personalen är viktigast. Vi vet att nöjda medarbetare upplever att de hör hemma på arbetsplatsen, att de behövs och att de känner sig stimulerade. Vi vet att samspelet mellan eget ansvar och kollegial tillit skapar de bästa förutsättningarna för den goda och sunda affärsverksamheten.

 

Vem är du?

 

Du har en mogen idé om ledarskap, affärsmässighet och engagemang. Som ledare är du en god förebild, kommunikativ och motiverande. Du vet hur du bidrar till och upprätthåller en god laganda. När du kommer till oss har du med dig ett befintligt nätverk och du har förmåga att med en utforskande blick stiga in i vår krets och bygga nya kontakter. På Tvåtumfyra arbetar idag både ledare som började som hantverkare och ledare som är ingenjörer; du kan ha någon av dessa bakgrunder men du ska minst ha flerårig erfarenhet som platschef eller motsvarande. Uppdrag som projektchef, med personalansvar och ekonomiskt ansvar är starkt meriterande.

 

I dessa tider

 

På några månader har förutsättningarna för vardag och yrkesliv i vår storstadsregion omskapats. Tvåtumfyra kan blicka långt in i framtiden samtidigt som vi ser att vår tids ledord som flexibilitet, snabba förändringar och anpassning fylls med innehåll på ett helt nytt sätt. Tvåtumfyra har alltid vinnlagt sig om att ligga i byggbranschens framkant, både vad gäller organisation och arbetssätt samtidigt som vi vårdar hantverkets kärna. Det är därför av stort värde för oss att vår nya avdelningschef är digitalt nyfiken, har en bärkraftig bild av byggbranschens utveckling och uppskattar det utrymme för utveckling av processer och organisation som dessa tider ger oss.

 

Din ansökan

 

Vi tar emot din ansökan via epost. Din ansökan består av två dokument, ett CV där du anger tidigare uppdragsgivare och kort beskriver uppdraget samt ett personligt brev. I brevet berättar du om din bild av ledarskap i vår bransch och vilka faktorer som motiverar dig i din yrkesvardag. Har du frågor om tjänsten eller vill stämma av dina meriter, är du varmt välkommen att höra av dig.

 

Välkommen med din ansökan via epost adressen nedan:

 

ansokan@tvatumfyra.se

 

För mer information om tjänsten kontakta VD Fritjof Ahlstedt på 0707-841484.