skip to Main Content
thumbnail

Byggservice

Vår tolkning av begreppet byggservice beskriver mindre projekt, ofta med kort varsel. Vi delar din omsorg om både fastigheten och dem som nyttjar den. Vi håller tiderna, är anträffbara och lämnar det rent och snyggt efter oss.

service@tvatumfyra.se

DSC03755

Entreprenad

Vi kan ansvara för hela resan från projektstart till att projektet är realiserat. Tvåtumfyra arbetar med alla de vanligaste entreprenadformerna på marknaden: totalentreprenad, generalentreprenad, delad entreprenad och samverkansentreprenad med partnering.

entreprenad@tvatumfyra.se

DSC_0011

Inredning

I vårt snickeri kan vi göra nästan allt och det är en plats vi håller varmt om hjärtat. Snickeriet ger oss fantastiska förutsättningar att möta kundens önskemål i stort och smått. Här kan vi bygga en ny reception, restaurera den gamla dörren och konstruera möbellösningar för lobbyn.

inredning@tvatumfyra.se

Fönsterrenovering

Vi tror att det finns ett stort värde i att bevara och varsamt restaurera gamla fönster. Därför är vi mycket stolta över vår avdelning med fokus på just detta. Vi väljer att renovera fönster som suttit i generationer, för att hålla i generationer. För det är vad nästa generation förtjänar!

fonster@tvatumfyra.se

Certifierade i kvalitetsarbete, miljöarbete och arbetsmiljö

Vi skall alltid uppfylla våra kunders krav på kvalitet och miljö med omsorg och finess, avseende de produkter och tjänster som vi tillhandahåller. Vårt fokus på kreativ kommunikation skall för våra kunder framstå som ett starkt motiv till att göra affärer med oss. Vårt arbete med arbetsmiljö, ständiga förbättringar, att förhindra och förebygga miljöskador, samt att följa gällande lagar, förordningar och föreskrifter, är för oss en självklarhet. Återkoppling, korta beslutsvägar, hålla tider, stort kunnande och egen ansvar samt laganda, är grundstenarna i vårt företag.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Detta innebär att rekrytering, kompetensutveckling, engagemang, motivation och systematiskt arbetsmiljöarbete har högsta prioritet. Genom att integrera hälsa och säkerhet i vårt dagliga arbete skapar vi en fysiskt, psykiskt, socialt sund och utvecklande arbetsplats för alla medarbetare.

Back To Top